Новые имена в прогрессивном роке
|
|
recluse |
Дата: Суббота, 13.02.2010, 09:30 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline |
В этой рубрике предлагаю, чтоб все уважаемые форумчане отмечали какие новые интересные группы или исполнители progressive rock им понравились. По мере возможностей будем их работы здесь выкладывать. В перспективе, можно будет организовать опрос на тему "Какая новая группа (исполнитель) лучшее открытие 2009 (2010) года. Одним словом, присоединяйтесь и называйте новые интересные команды и их работы |
|
|
|
capella |
Дата: Понедельник, 10.06.2024, 19:57 | Сообщение # 131 |
Тоже понравилась эта композиция, но в остальном альбом средний. |
|
|
|
Гога9112 |
Дата: Вторник, 20.08.2024, 18:14 | Сообщение # 132 |
Дуже цікавий епік на 30 хвилин від нового християнського гурту Echo Verse "The War Within".. |
|
|
|
Гога9112 |
Дата: Четверг, 17.10.2024, 18:28 | Сообщение # 133 |
З моєї точки зору один із самих яскравих епиків цього року за фіннами VESILINJA..Назва його "Merkurius"..Хлопці співають на рідній мові,але мені наприклад це зовсім не заважає..Та й сам альбом класний..У цього гурту були вже 2 альбоми раніше,але я про них тількі дізнався.. Merkurius |
|
|
|
Гога9112 |
Дата: Пятница, 06.12.2024, 17:52 | Сообщение # 134 |
Ще доволі цікавий новий англійський гурт FORGOTTEN GODS..Музиканти немолоді,але дуже здібні..Дебютник "Memories" був спочатку обкатаний на фестивалі на честь драммера Rush,а цієї осені вийшов на лейблі Blacktree recording..Особливо гарна композиція "Pillars of Petra".. FORGOTTEN GODS |
|
|
|
Foliant |
Дата: Суббота, 07.12.2024, 12:22 | Сообщение # 135 |
Цитата Гога9112 ( ) Дебютник "Memories" Чи можна його знайти десь в mp3 форматі? Послухав на bandcamp.com, сподобався, хотілось би закинути на телефон. |
|
|
|
Foliant |
Дата: Суббота, 07.12.2024, 12:24 | Сообщение # 136 |
Цитата Гога9112 ( ) З моєї точки зору один із самих яскравих епиків цього року за фіннами VESILINJA Дякую за рекомендацію. Це мій перший епік на фінському. Такий різноплановий (яким і має бути прог). Але мені трохи не вистачило меланхолічних ноток, мабуть не під настрій слухав. |
|
|
|
Foliant |
Дата: Суббота, 07.12.2024, 12:44 | Сообщение # 137 |
Всім привіт! Я тут новачок, і відразу хотів би поділитися своїми відкриттями. Хоча це відкриття було ще в 2020 році, але думаю мабуть не всі чули про цей гурт (бо не бачу альбому на сайті ). Це польский гурт "Let See Thin", який грає в жанрі Neo-prog
Ця композиція з їхного дебютного альбому 2020 року "2 Years 2 Late". А ще дуже подобається композицію з нового синглу, який вийшов в цьому році. Називається 'Sleeping on a cloud".
Буду вдячний, якщо порекомендуєте подібні композиції чи виконавців. |
|
|
|