JAZZ, ART-ROCK И ДРУГАЯ ХОРОШАЯ МУЗЫКА
/ Каталог файлов

Red Sand, 2019 - Forsaken

Добавил recluse 22.09.2021 в 08:28
Style: Neo-Prog
Country: Canada / Québec
Format: FLAC
Size: 312 Mb

Artwork Included

Tracklist:
1.Forsaken Part 1 (01.48)
2.Forsaken Part 2 (12.37)
3.All the Life (08.22)
4.Hello to the Last Goodbye (13.04)
5.Afraid of Tears (08.48)

Line-up / Musicians :
- Steff Dorval / vocals
- Simon Caron / guitars
- Pennsylia Caron / piano, keyboards
- Luc Colletta / drums
- Andre Godbout / bass
Password: music

The Main Link - Turbobit
Link 1 - Hitfile
Link 2 - Turbobit

4 комментария

recluse
29.04.2019 в 10:34 | материал
Кілька разів прослухав цей альбом. Детальний його мій аналіз.

1.Forsaken - Part 1. Електронне похмуре "Інтро", яке задає тон наступним композиціям. Альбом має назву "Покинутий", причому це алегорія, а не конкретна історія. Божевільний сміх тут символізує екзистенціальний страх людини, яка розуміє, що вона залишилась одна у цьому світі.

2. Forsaken - Part 2. Тут ця тема розкривається глибше. Людина починає усвідомлювати всі виклики та страхи, з якими вона зустрінеться. Музика сувора, наповнена елементами відчаю. Нагадує спочатку пізній Marillion, але має більш емоційний характер.  є чудові зміни темпу, які гарно розкриваються концепцію альбому. Друга половина - просто супер. Тут і динаміка, і мелодійність, чудові клавіші.

3.All The Life - Знову похмурий психоделічний початок, але потім композиція переходить майже в хард-роковий номер. Герой концепції тут розмірковує про своє життя. 

Номер непоганий, але таке відчуття, що щось подібне я вже чув на попередніх альбомах гурту. Хоча чому тут дивуватись? Simon Caron - залишається мотором і лідером команди. В цій композиції він проявляє себе у всій красі. В середині нохмура різкий обрив і вступають клавіші і вокальні партії. Перехід чудовий, як на мене.

Загалом, відмінний нео-проговий номер, яким може похвалитись будь-яка команда, що працює у даному жанрі.

4. Hello To The Last Goodbye - кульмінація альбому. Просто вражаюча композиція: як по музиці, так і символічній навантаженості. Починається як доволі стандартний номер, але потім йде щось неймовірне. Ці несподівані зміни темпу, відчайдушний пронизливий спів вокаліста - це треба просто слухати! 

5.Afraid Of Tears - Меланхолійна композиція після тієї бурі, що була на раніше. Доволі гарно закінчує альбом. 

Висновок: альбом -  ШЕДЕВР нео-прогресиву і обов'язковий для прослуховування усім шанувальникам жанру.
Гога9112
30.04.2019 в 11:00 | материал
Я давній шанувальник цього канадського гурту,тому мені подобаються в них майже всі альбоми за винятком  HUMAN TRAFFICKING,у якому Red Sand дещо пригальмував..Свіжий альбом теж подарував багато приємних хвилин при прослуховуванні,але я не про те..Багато навколо "митців",які принижують здібну молодь єдиним фактором буцімто  відвертої вторичності матеріалу..Так ось стосовно цього канадського гурту можу 100-відсотково зауважити,що я відразу з першої хвилини впізнаю вже звичну манеру Саймона Керона та його друзів..Можливо вони не новатори,але свою музичну нішу змогли відшукати-за це я їх особливо поважаю.. smile
Гога9112
20.11.2019 в 17:48 | материал
Я сразу заметил прежнего драммера Perry Angelillo в обновленном составе,плюс надо заканчивать универ дочке  Керона,поэтому из металлической команды Southern Cross взяли клавишника  Jean Benoit Lemire..Ну в общем такой состав видимо и будет записывать новый альбом в будущем..
Гога9112
26.12.2019 в 21:11 | материал

Цитата
Ну в общем такой состав видимо и будет записывать новый альбом в будущем..
В марте-месяце выйдет альбомчик CRUSH THE SEED..Конверт тоже можно посмотреть.. smile 


Оставить комментарий

Подписка:1
Код *: