East Of Eden.
|
|
Shamil |
Дата: Понедельник, 26.10.2009, 08:01 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline |
Супер альбом. Не з тих, що слухаються в навушниках. Хороша акустика, закриті очі і трохи алкоголю. FLAC - Доступно только для пользователей P.S. Забув вказати назву альбому - 1969 - Mercator Projected.
Abusus non tollit usum.
Сообщение отредактировал burgess - Четверг, 29.10.2009, 23:00 |
|
|
|
санди |
Дата: Четверг, 29.10.2009, 22:53 | Сообщение # 2 |
Дійсно, цікава різнопланова робота, яка варта того, щоб слухати її у найкращій якості. Доречі, ще півтора роки тому прогархіви переконували мене (нас), що у цього колективу вийшло лише чотирі альбоми датовані з 1969 по 1971 роки. Згодом, матеріалу знайшлось у два з половиною рази більше. І він до сих пір не вивчений і не рейтингований на тому сайті... Дякую, за L / F! а про алкоголь я подумаю другого листопада. Домовились?
Сообщение отредактировал санди - Четверг, 29.10.2009, 22:54 |
|
|
|
Shamil |
Дата: Четверг, 29.10.2009, 23:54 | Сообщение # 3 |
Quote а про алкоголь я подумаю другого листопада. Домовились? Егеж!
Abusus non tollit usum.
Сообщение отредактировал Shamil - Пятница, 30.10.2009, 00:00 |
|
|
|
Slavonn |
Дата: Пятница, 30.10.2009, 00:06 | Сообщение # 4 |
Shamil Спасибо большое, все таки сколько души вкладывали ребята в музыку в те годы, я без алкоголя сегодня три раза за день прослушал (с такой музыкой оно и так прет ) просто класс, больше ни чего не могу сказать как : КАЧАЙТЕ ВСЕ И СЛУШАЙТЕ |
|
|
|
Shamil |
Дата: Пятница, 30.10.2009, 00:32 | Сообщение # 5 |
Quote все таки сколько души вкладывали ребята в музыку в те годы Саме тому я не слухаю сучасної музики. Який може бути неопрог після таких шедеврів!
Abusus non tollit usum. |
|
|
|
Slavonn |
Дата: Пятница, 30.10.2009, 00:37 | Сообщение # 6 |
Quote Саме тому я не слухаю сучасної музики А я слушаю и современную (вернее музыка эта та, просто стараются люди играть ее сегодня) , а вот любить сегодняшнюю музыку все сложнее и сложнее , но попадаются исключения (даже в неопроге но редко) |
|
|
|
Stepan |
Дата: Пятница, 30.10.2009, 00:59 | Сообщение # 7 |
то викладайте це все на сайт а не в форум!!! там же значно більше людей скачають!
всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !) |
|
|
|
Shamil |
Дата: Пятница, 30.10.2009, 01:05 | Сообщение # 8 |
Quote музыка эта та, просто стараются люди играть ее сегодня Ось-ось! Стараються грати! А тоді в музиці була ДУША! Я не хочу заради винятків слухати те, що називається неопрогом, маючи сотні гіг непрослуханого олдроку.Можна намагатись наслідувати стиль, але щоб грати як East Of Eden, приміром, треба було б жити тоді. Звичайно, сучасні музикнти не винні, що їм доводиться жити в епоху перемігшого цинізму і це накладає відбиток на творчість. Взагалі. це довга та серйозна розмова. Якось продовжимо.
Abusus non tollit usum. |
|
|
|