JAZZ, ART-ROCK И ДРУГАЯ ХОРОШАЯ МУЗЫКА
/ Refugee - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Околомузыкальный форум » Исполнители » Refugee
Refugee
recluse Дата: Среда, 21.01.2009, 11:22 | Сообщение # 1
Группа: Модераторы
Сообщений: 1937
Статус: Offline
Після того як К.Емерсон став членом ELP і залишив групу The Nice двоє інших членів гурту спочатку вирішили любою ціною зберегти команду. Вони записали альбоми “Elegy” and “Autumn from Spring”, які складались із раніше записаного матеріалу та переробки колишніх речей The Nice. У ролі клавішника використовувся музикант, який грав в іншій групі. Однак бас-гітарист Л.Джексон та барабанщик Б.Девідсон хотіли створити повноцінний колектив. Тому вони запросили клавішника-віртуоза швейцарця Патріка Мораза. До цього часу він виступав у групі Mainhorse. Таким чином утворилось тріо Refugee. П.Мораз не був таким блискучим шоуменом як К.Емерсон, не використовував піротехнічних ефектів на концертах, його манера гри була більш стриманою і солідною. У 1974 р. Refugee записали свій перший і останній одноіменний альбом.У цій роботі замість пост-романтичного та модерн-класичного звуку, характерного для гри Емерсона можна почути музику, навіяну епохою Барокко та Класицизму.
На жаль, історія гурту була короткочасною. Після того як П. Мораз замінив Р.Вейкмана в Yes і почав працювати над видатним альбомом Relayer історія Refugee добігла до свого кінця.
Щоправда, у 2007 році був випущений концертний альбом групи, у якому були записи, зроблені у 1974 р. в Newcastle City Hall.

Cклад:
- Patrick Moraz / keyboards
- Lee Jackson / bass, vocals
- Brian Davison / percussion, drums

Дискографія:
Refugee, 1974
Live in Concert - Newcastle City Hall 1974, 2007

Сообщение отредактировал recluse - Четверг, 16.04.2009, 18:33
 
Форум » Околомузыкальный форум » Исполнители » Refugee
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: