Українські рок-композиції 60-х - початку 90-х рр.
|
|
recluse |
Дата: Среда, 18.03.2015, 19:59 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline |
Останнім часом збираю записи тих українських гуртів, творчість яких має відношення до тематики сайту. Деякі із них відомі, деякі не дуже. Але навіть у славетних українських команд таких як Смерічка чи Кобза є маловідомі речі, про які публіка зовсім забула. Отже, я складаю своєрідні компіляції із цих творів. Перша така компіляція містить композиції таких гуртів як Арніка, Гуцули, Кобза, Зимовий сад і деяких інших. На мій погляд, це перлини української музики.
Було б добре, щоб ми продовжили цю працю щодо знахідок маловідомих і раритетних українських композицій. Якість поки що на жаль, не дуже добра - лише 128 kbps, вага 67,1 Mb. Cкачати можна тут.
Tracklist першої такої моєї збірки: 1. Кобза - Ой при лужку , при лужку 2. Арнiка - Вишнева сопiлка 3. Кобза - Нiч яка мiсячна 4. Арнiка - Довга дорога 5.Кобза - Балада про двох лебедiв 6. Візерунки Шляхів - Марійка 7. Водограй - Успіх, успіх, успіх 8. Візерунки Шляхів - Весна і ти 9. ГУЦУЛИ - Атени (до речі, сьогодні студентка з Коломиї розповала мені, що це таке - звичайні чорниці, яких у Карпатах повно :)). 10. Арнiка - Весна. 11.Гуцули - Думи 12. Беркут - Поки сонце спати ляже 13.Зимовий Сад - Сирота 14. Крок - крок 15. Смерічка і Матвієвський - Бажання 16. Зимовий Сад - За горами гори |
|
|
|
burgess |
Дата: Четверг, 19.03.2015, 18:30 | Сообщение # 2 |
Admin
С 19.03.2015 сборник можно слушать онлайн: плеер находится на всех страницах сайта (внизу слева). |
|
|
|
Stepan |
Дата: Воскресенье, 22.03.2015, 15:10 | Сообщение # 3 |
при цьому у них різні версії були от наприклад оцю річ не уявляю де знайти в аудіо: (є інші версії, але вже не прогові) https://www.youtube.com/watch?v=ojqRoi0qUtk ((((((((((((((((((((((((((((((((((((
всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !) |
|
|
|
recluse |
Дата: Воскресенье, 22.03.2015, 17:32 | Сообщение # 4 |
Це композиція гурту Калина "Ровесники". У 1976 р. вийшов їх єдиний міні-диск на три композиції. До речі, вони першими записали річ "Ми удвох", яку потім популяризували В. Леонтьєв і Д. Гордон Я їх знайшов. Включу у другу свою "компіляцію".
Сообщение отредактировал recluse - Воскресенье, 22.03.2015, 17:33 |
|
|
|
Viktorino |
Дата: Воскресенье, 22.03.2015, 18:23 | Сообщение # 5 |
Гарна збірка, кілька пісень вперше почув. Валерій, в дев"ятій композиції схоже, що співають саме "Афини" - можливо це правильна назва? Афина, яфина, яфин - карпатська назва чорниці (вікі) |
|
|
|
recluse |
Дата: Четверг, 30.04.2015, 16:43 | Сообщение # 6 |
Cклав другий том.У другому томі зібрано як відомі, так і майже забуті твори українських виконавців 70-початку 80-х рр. Стилістика різна - від арт-року до фольку і джаз-року.
Трекліст: 1.ВОДОГРАЙ - Незване моє кохання 2.Калина - Три трембіти 3.Мальви - Памяти Шопена. Зверніть увагу! Гарна дуже арт-рокова річ, але вдалось знайти лише в поганій якості.Може хтось знайде кращий варіант? 4.Гуцули - Грань вогню 5.Чарівні гітари - Ганка 6.Чарівні гітари - Рута 7.Світязь - А над водою верба 8.Світязь - Радіймо сонцю 9.Опришки - Бодай ся когут знудив 10.Мрія - Зелен клен 11.Водограй - Балада 12.Смерічка - Незрівняний світ краси 13.Львів - Інструментал 14.Беркут - Ой у полі три криниченьки 15.Ватра - Верховинська колискова
Вага 59,6 mb., бітрейд - 128 kbps.Cкачати можна тут. |
|
|
|