Мое... DEMO 2009 :)
|
|
Stepan |
Дата: Вторник, 16.06.2009, 13:04 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline |
Ну ось, не дивлячись на всі лажі і все інше... хочу поділитись позитивчиком. я записав демку першого акту великого у майбутньому твору. називається е... 10 років до мого народження, 2009 - Літаю в тебе за спиною. 01. Літаю в тебе за спиною: а)in, b)part 1, c)part 2, d)out це - демо, записане з допомогою брата на компі. зате можна трохи заглянути тепер на те, що у мене в середині. цікаво що скажете висить пісня тут: Доступно только для пользователей
всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !)
Сообщение отредактировал burgess - Вторник, 25.08.2009, 20:28 |
|
|
|
санди |
Дата: Вторник, 16.06.2009, 21:35 | Сообщение # 2 |
ну нарешті! а я вже почав думати, шо треба тут згортати справи. цікава багатопланова річ! звісно ж відчувається технічні проблеми, але це зовсім не головне, головне, що це сталося! тепер, не треба робити великих перерв на святкування, а братись за нові роботи, бо вміння і бажання до справи заростає дуже швидко. моє враження, що требя шукати товаришів - музикантів, для написання, репетування, вдосконалювання і запису твого матеріалу. вплив Гемілла я не помітив... ти ж не за для грошей записуватись збираєшся?
Сообщение отредактировал санди - Вторник, 16.06.2009, 23:01 |
|
|
|
Stepan |
Дата: Среда, 17.06.2009, 00:23 | Сообщение # 3 |
Quote (санди) ну нарешті! а я вже почав думати, шо треба тут згортати справи. цікава багатопланова річ! я сам вже думав, що ніколи не дороблю. але я потім якось перероблю, коли навчусь всим цим оперувати трохи краще. це найперша спроба... ясно, що купа лаж Quote (санди) тепер, не треба робити великих перерв на святкування, а братись за нові роботи, бо вміння і бажання до справи заростає дуже швидко. моє враження, що требя шукати товаришів - музикантів, для написання, репетування, вдосконалювання і запису твого матеріалу. оце вже ні... хіба що вночі після роботи... на жаль іншого наврядчи собі дозволю. Quote (санди) ти ж не за для грошей записуватись збираєшся? га-га-га... насмішив!!! це ж хто за таке платитиме ? дякую за гарний настрій перед сном
всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !) |
|
|
|
Slavonn |
Дата: Среда, 17.06.2009, 09:38 | Сообщение # 4 |
Скажу что в середині у тебя очень интересно Ну а техническая сторона , на то она и демо что бы увидеть концепцию. |
|
|
|
Viktorino |
Дата: Четверг, 18.06.2009, 23:27 | Сообщение # 5 |
Класно, Степане! Так тримати! Музика явно з 70-их, а вокал більш сучасний, хіба що за виключенням "високого" вокалу (це брат?) текст нагадав твори Плачу Єремії. А з лаж тільки одну помітив - дещо неорганізований бас на початку, але далі все дуже гармонійно! 10 років до мого народження - це так проект називається?
Сообщение отредактировал Viktorino - Четверг, 18.06.2009, 23:30 |
|
|
|
Stepan |
Дата: Пятница, 19.06.2009, 00:13 | Сообщение # 6 |
Quote (Viktorino) 10 років до мого народження - це так проект називається? ну якщо можна поректом вважати одну демку і купу ідей в голові, то так. але це чисто із "соображеній концептуальності"
всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !) |
|
|
|
санди |
Дата: Пятница, 19.06.2009, 00:43 | Сообщение # 7 |
Можливо ,Степан і помічає що там багато лаж, а я помітив скільки там классного! так часто буває, я наприклад, себе в дзеркалі терпіти не можу, а інші кажуть, що нормальний.))) уявляю, скільки праці було проведено з однією цією демкою!!! якщо можна, деталізуй: що і як робилось.
Сообщение отредактировал санди - Суббота, 20.06.2009, 22:15 |
|
|
|
Stepan |
Дата: Воскресенье, 21.06.2009, 22:47 | Сообщение # 8 |
що? а як робилось... спочатку довго мучала мелодія вся ця в голові. довелось її всю собі грати на гітарі. а потім на флейті окремограти соло-програші. разом ніяко це почути не міг. тоді опанував трохи баян. там це вже зробити стало легше. а потім попросив допомоги брата і ми з ним таки це за три вечори записали. щоправда вечори сильно рознесені в часі. далі хочу все робити сам і витрачати на це значно більше часу. як щось вийде - покажу.
|
|
|
bl_qp_nn |
Дата: Вторник, 25.08.2009, 17:12 | Сообщение # 9 |
А перезалить можно? А то пишут, мол, "файл не найден"... |
|
|
|
Stepan |
Дата: Вторник, 25.08.2009, 18:17 | Сообщение # 10 |
ок, зробимо
|
|
|