Вирішив продовжити тему. Навесні 2009 року до нас приїздив з концертом у рамках фестивалю "Рок-шабаш" поп-рок гурт ЗА КРАЙ з Білої Церкви. Їх виступ мені дуже сподобався. я вирішив пособирати інформацію про хлопців. Ось що знайшов: ЗА КРАЙ
Гурт створено у серпні 2005 року.
Учасники гурту:
Дмитро Олексенко – соло-гітарист, грав у декількох білоцерківських гуртах, працює в тепломережі міста.
Дмитро Носов– бас-гітарист, грав у “Фортуні” в період її розквіту, потім грав в Ф1 у Вови Павловського, зараз паралельно грає в “Ім”я на І”. Працює приватним підприємцем.
Кирил Лимарєв – ударні, працює приватним підприємцем.
Дмитро Гончаренко - синтезатор, перкусія. Працює художником.
Руслан Соловйов – вокал та акустична гітара, писав вірші давно, спеціально навчився грати на гітарі для написання пісень. Працює у комп’ютерній фірмі. На початку 2003-го року видав збірку поезії (пісенної в тому числі). Крім виступів у гурті ”ЗА КРАЙ”, є членом клубу авторської пісні “Вікторія”. Є співорганізатором місцевого рок-фестивалю “Вирок”. У 2006-му році нагороджений почесною грамотою від Київоблдержадміністрації та грамотою від мера Білої Церкви за участь у творчому житті міста.
А це вам роздруківка афіші з сайту domivka.net
'''07 листопада''' о 21-45 в програмі "Фольк-мьюзік" на УТ-1 виступ гурту ЗА КРАЙ.
3 жовтня - Антонич-фест м.Київ Мертвий Півень, Кому Вниз, Катя Chilly, Вій, Тарас Чубай і ЗА КРАЙ
18 вересня - концерт “Передзвін століть” м. Біла Церква. Хедлайнери - Димна суміш, СКАЙ, Брати Карамазови.
А це неофіційний кліп на одну з класних пісень гурту ЗА КРАЙ
Доступно только для пользователей
у цієї пісні є і інший варіант кліпу, але мені цей подобається.