Хорошая музыка под советским табу (вспомнить все)
|
|
Stepan |
Дата: Вторник, 08.09.2009, 16:41 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline |
насправдя я просто хочу всіх спровокувати щось позгадувати для затравки - чудокартинка: http://good-music.kiev.ua/blacklist.jpg
всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !)
Сообщение отредактировал Stepan - Вторник, 08.09.2009, 16:42 |
|
|
|
Stepan |
Дата: Вторник, 08.09.2009, 16:44 | Сообщение # 2 |
Обратите внимание на Pink Floyd! і на Крокус як наїхали. при чому, не ясно, чому список саме такий. якийсь він дуже несподіваний як на мене
всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !)
Сообщение отредактировал Stepan - Вторник, 08.09.2009, 17:36 |
|
|
|
Viktorino |
Дата: Вторник, 08.09.2009, 17:12 | Сообщение # 3 |
Навіть Іглесіасу дісталось |
|
|
|
санди |
Дата: Вторник, 08.09.2009, 19:05 | Сообщение # 4 |
бачив цей документ раніше. мене от цікавить, чому Донна Саммер - еротизм, а Тіна Тернер - секс. Якщо хтось чув альбом Саммер 1975 року, то там такий секс!!! що куди тій Тернер . Бан Хейлен, це мабуть Ван Хален? ))) Язоо )))) зараз люди вже і уявити не можуть, що на совєцких дискотеках приходилось танцювати і під "религиозное мракобесие" і під "насилие - вандализм".)))) і зав. общим отделом обкома комсомола, за іронією долі, могла плигати у перших рядах танцюючих комсомольців... Ну, а потім, звісно , розбирати своїх товаришів на комсомольських зібраннях.
Сообщение отредактировал санди - Вторник, 08.09.2009, 21:15 |
|
|
|
burgess |
Дата: Вторник, 08.09.2009, 19:59 | Сообщение # 5 |
Admin
Quote (Stepan) Обратите внимание на Pink Floyd! Pink Floyd "попал" из-за Уотерсовских слов: Brezhnev took Afghanistan Reagan (или Begin) took Beirut Galtieri took the union jack And Maggie over lunch one day Took a cruiser with all hands Apparently to make him give it back А до "The Final Cut" они считались у нас прогрессивной (в идеологическом смысле ) группой. |
|
|
|
recluse |
Дата: Вторник, 08.09.2009, 20:04 | Сообщение # 6 |
А мене більше всього прикололо, що там про Styх (цих ангелочків) пишеться, що вони пропагували насильство і вандалізм :D. А як вам Blondie - панк і насильство А опус щодо Sparks? Я вже навіть не кажу про викривлені назви західних гуртів. Складається таке враження,ь що комсомольські функціонери зовсім не знали про те, що писали. А я цей дурдом добре пам`ятаю, коли мене за значок Iron Maiden "The Trooper" розбирали на комсомольских зборах to Burgess/ Мова йде саме про Бегіна - тодішнього прем`єр-міністра Ізраїлю.
Сообщение отредактировал recluse - Вторник, 08.09.2009, 20:07 |
|
|
|
Slavonn |
Дата: Вторник, 08.09.2009, 20:10 | Сообщение # 7 |
Quote що там про Styх (цих ангелочків) пишеться, що вони пропагували насильство і вандалізм А 10 СС неофашисты |
|
|
|
санди |
Дата: Вторник, 08.09.2009, 21:18 | Сообщение # 8 |
Quote (Slavonn) А 10 СС неофашисты biggrin biggrin biggrin десь читав, мабуть якась газетна "утка", що 10сс це одиниці обліку чоловічих не скажу чого... так це ж і є справжній еротизм і мракобесіє в одному флаконі.)))
Сообщение отредактировал санди - Вторник, 08.09.2009, 21:20 |
|
|
|
Viktorino |
Дата: Вторник, 08.09.2009, 21:31 | Сообщение # 9 |
Quote (санди) 10сс це одиниці обліку сс означає cubic centimetre, тобто кубічні сантиметри, хоча мракобєсіє частіше сантиметрами міряють |
|
|
|
санди |
Дата: Среда, 09.09.2009, 20:12 | Сообщение # 10 |
Quote (санди) еротизм і мракобесіє взагалі то я не ругаюсь по життю, але мені так сподобався цей вислів, що я передумав, і буду тепер вживати кріпкенькі слова, наприклад, слово "дурість" буду замінювати словом "мракобесіє", а слово з трьох літер, заміню на "еротізм"))))) |
|
|
|