JAZZ, ART-ROCK И ДРУГАЯ ХОРОШАЯ МУЗЫКА
/ Що співала Україна: хіти 25 незалежних років - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Околомузыкальный форум » Разное » Що співала Україна: хіти 25 незалежних років
Що співала Україна: хіти 25 незалежних років
санди Дата: Воскресенье, 25.09.2016, 14:11 | Сообщение # 1
Группа: Модераторы
Сообщений: 3066
Статус: Offline
На офіційному сайті ТСН було випущено такий ось цікавий матеріал під назвою "Що співала Україна: хіти 25 незалежних років". Взагалі, хоч і розділили хіти по напрямам поп і рок, у мене таке враження, що там присутня майже цілком тільки поп-музика. Ну не повинен рок розповсюджуватись та співпрацювати з державною системою. Протягом років одні і ті ж прізвища. А ті нові гурти та виконавці, що всеж таки зявляються,  породжені тією ж системою через різноманітні тб-шоу, що дають змогу нашому ТБ робити дешеву ТБ-картинку. У нас безліч цікавих та різноманітних виконавців, але не пускають нових ні на телебачення, ні в чарти. І постає питання: це у нас слухачів немає для більш складної музики, чи це система не зацікавлена у великій конкуренції? Ось і думайте про це.

http://tsn.ua/special-projects/musicoffreedom/
 
recluse Дата: Воскресенье, 25.09.2016, 15:59 | Сообщение # 2
Группа: Модераторы
Сообщений: 1937
Статус: Offline
Все ж я вважаю, що ця невтішна ситуація  в першу чергу є наслідком відповідної музичної культури нашого суспільства. Не буду тут її оцінювати - просто вона є такою. sad
Що говорити, коли концерти вітчизняних  прог-виконавців збирають 50-60 глядачів (і це при ціні на квитки - 50 грвн.), а на концерти "Океана Ельзи" всі квитки у Хмельницькому (1000!) були  розкуплені (ціна 300-500 грвн.) Не думаю, що тут справа у системі. Вона б підтримувала будь-яких виконавців, які приносили їй гроші. Байдуже, чи це був би панк, хєві-метал, джаз чи прог-рок. А потім спрацьовує зворотній ефект. Публіка ходить на концерти тих виконавців, яких показують в  ЗМІ. І так по колу, розірвати яке навряд чи можна.
 
Форум » Околомузыкальный форум » Разное » Що співала Україна: хіти 25 незалежних років
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: