|
Кращі альбоми 2026 року
|
|
| Гога9112 |
Дата: Воскресенье, 15.02.2026, 21:23 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline |
Напередодні східного Нового Року Червоного Коня доречно мабуть відкрити відповідну тему..
Сообщение отредактировал Гога9112 - Воскресенье, 15.02.2026, 21:25 |
| |
| |
| martloen |
Дата: Вторник, 17.02.2026, 23:17 | Сообщение # 2 |
|
Це добре, що відкрито нову цьогорічну сторінку , але наскільки я розумію , підсумки пройдешнього року не проведено. Не дуже багато учасників форуму , і все ж можливо підбити результати нашої спільної роботи. Спробувати виявити кращі альбоми 2025 року. |
| |
| |
| Гога9112 |
Дата: Пятница, 20.02.2026, 16:24 | Сообщение # 3 |
Після тривалого мовчання нагадав про себе гурт ALSO EDEN..Цьогоріч хлопці випустять три ЕР..Це вони пов"язують з насиченими гастролями..Перший з них "Holy Books & Credit Cards 1:Promises" я прослухав..З моєї точки зору цілком пристойно повернулись! ALSO EDEN |
| |
| |
| recluse |
Дата: Воскресенье, 22.02.2026, 16:20 | Сообщение # 4 |
Цитата martloen (  ) Не дуже багато учасників форуму , і все ж можливо підбити результати нашої спільної роботи. Спробувати виявити кращі альбоми 2025 року. Адмін крайній раз був на сайті ще на початку вересня минулого року. Дай Бог, щоб все у нього було гаразд А без нього організувати фінальне голосування неможливо.
Якщо комусь цікаво, можу просто підбити підсумки нашого опитування на форумі. |
| |
| |
| martloen |
Дата: Понедельник, 23.02.2026, 19:24 | Сообщение # 5 |
|
Цитата recluse (  ) Якщо комусь цікаво, можу просто підбити підсумки нашого опитування на форумі. Було б добре , як завжди . Серед перших будуть найперші....дуже цікаво хто. |
| |
| |
| Гога9112 |
Дата: Пятница, 13.03.2026, 08:54 | Сообщение # 6 |
З тих гуртів,які більше-меньше сподобались цього року відокремлю Galasphere 347,Argos,Ageless,Big Big Train,Molstone,Different Strings та ЕР-шка Also Eden.. Платівки Magenta,Eddie Mulder та Phog -так собі..Але особливо я очікую альбом 35 Tapes-дуже полюбляю цей норвежський гурт..Вийде "Veil on Life" офіційно 10 травня . |
| |
| |
| martloen |
Дата: Понедельник, 04.05.2026, 13:33 | Сообщение # 7 |
|
Цьогорічні альбоми, прослухані та варті Вашої уваги : The Gift (UK) - Seven Seasons; Anton Roolaart - The Ballad Of General Jupiter; Sykofant - Red Sun Leaves; Chopping Spree! - Anemoia; Lazuli - Etre et ne plus Etre; Galasphere 347 - The Syntax Of Things; Big Big Train - Woodcut; Diaspro - Diaspro; The Neal Morse Band - L.I.F.T; Age of Aquarius - Moon Dog and Other Stories; Argos - Doctor Wilde`s Twilight Adventure; Proportions - Stories Untold; Guy Hatton - Ship on a Strange Sea; Habelard2 - Crossfade; Different Strings - The Great Divide; The Dear Hunter - Sunya; Syrinx Call - Mirrorneuron 2; Arca Progjet - XO2S; Trion - Terra Tiempo; Molstone - Master Of Illusion; 35 Tapes - Veil On Life; Duncan Mackay & Mauritz Lotz - A Beautiful Madness; Perevod - Souper. (червоним помічено альбоми, які сподобались більше) |
| |
| |
| recluse |
Дата: Среда, 06.05.2026, 19:00 | Сообщение # 8 |
Цитата martloen (  ) Цьогорічні альбоми, прослухані та варті Вашої уваги Дякую, деякі з них пропустив. Зараз виставлю на сайт. |
| |
| |
| recluse |
Дата: Четверг, 21.05.2026, 20:26 | Сообщение # 9 |
Сподобався альбом Two Places канадського гурту Сode 18, у cкладі якого вокаліст та клавішник HUIS Johnny MAZ. |
| |
| |