JAZZ, ART-ROCK И ДРУГАЯ ХОРОШАЯ МУЗЫКА
/ Найкращі альбоми 2024 року. - Страница 5 - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 5 из 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Найкращі альбоми 2024 року.
Гога9112 Дата: Среда, 18.12.2024, 22:36 | Сообщение # 41
Статус: Offline
Мені бажано ще прослухати два альбоми  Submarine Silence  та мого улюбленого французького гурту Magnesis "Les Fantomes de Noisot"..Я трохи почекаю..

Гога9112 Дата: Воскресенье, 22.12.2024, 17:07 | Сообщение # 42
Ну так мені подобається ця композиція фінського гурту  Magicians Red..Та і весь альбом "Endless Yearning " класний..Прямо фінські гурти мене здивували  приємно цього року.. smile 

Гога9112 Дата: Воскресенье, 22.12.2024, 19:48 | Сообщение # 43
Цитата Гога9112 ()
Мені бажано ще прослухати два альбоми  Submarine Silence
Перенесений на січень лейблом MaRaCash Records.. wink

recluse Дата: Понедельник, 30.12.2024, 00:56 | Сообщение # 44
Найкращий альбом для мене цього року -  це від класиків готік-року The Cure "Songs of lost world". Можливо тому, що він дуже щирий та особистий. Роберт Сміт вклав у нього всю свою душу. І видно з яким надривом він виконує ці композиції на концерті.
Але оскільки у нас сайт проговий - така моя особиста двадцятка за 2024 р.

1. Agusa - Noir (кращі у секторі Psychedelic/Space Rock)
2. Beardfish - Songs For Beating Hearts (першість у категорії eclectic prog)
3. Big Big Train -  The Likes of Us (найбільш цікавий кросоверний альбом)
4. David Gilmour - Luck and Strange (від категорії "ностальгія")
5. DGM - Endless (кращий альбом в прог-меті)
6. Esquizoide - Cronicas  (1-е місце в номінації heavy prog). Ця аргентинська формація і серед претендентів на кращий дебютник. Цікаве для мене відкриття.  
7. Insomnia - Insomnia II (перемога в категорії Rock Progressivo Italiano, хоча цього гурту чомусь до цього часу немає на прог-архівах)
8. Jadis - More questions than answers (перше місце від мене в категорії нео-прог. Певно, я цей альбом більше всього слухав цього року)
9. Jon Anderson & The Band Geeks - True (Найбільша музична приємна несподіванка року. Фактично це більше класичний Yes, ніж нинішній проект S.Howe, який чомусь до цього часу зберігає цю назву)
10. Kaipa - Sommargryningsljus (приз за стабільність, до того ж це мабуть найкращий альбом гурту за останніх років 15)
11. Karfagen - Land of Chameleons (від номінації "Український прог-рок". Багаторічний лідер українського прогресиву А.Калугін видав цікавий насичений альбом)
12. Oddleaf - Where Ideal and Denial Collide (найкращий прог-дебют 2024 р.)
13. Present - this is NOT the end  (першість у категорії RIO/Avant-Prog)
14. Red Sand - Pain't Box (альбом потрапив у мій список у першу чергу через те, що тут найбільш цікавий епік року "Tie" (понад 31 хв.).
15. Ritual - The Story of Mr. Bogd Part 1 (як на мене, найбільш помітний comeback року)
16. Steve Hackett - The Circus and The Nightwhale  (приз за багаторічну відданість прогресиву)
17. Solaris - Martian Chronicles III: I Or A.I. (переможець в категорії симфо-прог).
18. Tom Penaguin - Tom Penaguin (приз за збереження піджанру (Canterbury Scene)). Та й альбом сам по собі цікавий. Міг би також претендувати на кращий дебютник року.
19. Tony Levin - Bringing It Down To The Bass (перше місце в номінації Jazz Rock/Fusion)
20. Viima - Vaistyy mielen yo (лідер у категорії prog folk)
Всіх форумчан і відвідувачів сайту вітаю з прийдешнім Новим Роком.  
Бажаю усім міцного здоров'я, мирного неба над головою, нових цікавих музичних альбомів, Перемоги!

Гога9112 Дата: Четверг, 02.01.2025, 19:36 | Сообщение # 45
1.The Windmill
2.Infringement
3.Emerald City Counsil
4.Viima
5.Mangrove
6.Red Sand
7.Confirmation Bias
8.Insomnia
9.The Ikan Method
10.Oddleaf