ну, наступні штуки спробую зробити цікавіше. біда в тому, що я на клавішних раніше не грав. грав на гітарі, флейті, баяні і окарині. а записувати можу лише синтезатор і взагалі, прог на окарині і баяні був чимось занадко "несподіваним"
запишу ще щось - покажу
всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !)
ну, я он навіть голос спорбував ввести але інші інструменти записувтиа нічим. хіба що мікрофоном. можна спробувати. насправді мені більше цікаво навчитись гнати всякими ефектами , коли звук починає плавати, спотворюватись тощо... всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !)
Дата: Воскресенье, 11.10.2009, 18:31 | Сообщение # 15
Статус: Offline
Класно, Степан! Мені дуже сподобалось! Радив би ритм-секцію зробити трохи "соковитішою". А загалом ЕР Степана з трьох композицій теж можна включити в змагання за кращий альбом 2009 р.
Quote (Stepan)
але інші інструменти записувтиа нічим. хіба що мікрофоном.
але ж вокал ти мікрофоном записував! Чи може з синтезатора?
Дата: Воскресенье, 11.10.2009, 18:34 | Сообщение # 16
вокал... диктофонним мікрофоном але на кращий альбом 2009 я не претендую давайте на кращий 2010 хоча б всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !)
Дата: Воскресенье, 11.10.2009, 23:10 | Сообщение # 18
та ось навчусь грати, то буду віджигати і пісні по 40. в принципі - це щось типу мети всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !)
Послухав. Як на мене, то дуже добре. Якби ще це все записати з невеличким оркестром, з живими інструментами, було би просто супер. Як варіант, "Прелюдію" можна було б зробити симфо-метал баладою, ну це вже кому як...
Сообщение отредактировал Sehrg - Вторник, 12.01.2010, 12:34