Эпидемия
|
|
санди |
Дата: Суббота, 31.10.2009, 16:06 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline |
С моей точки зрения, замалчивание, как и истерика по любому вопросу - явления глубоко неправильные. Опасность погибнуть существует всегда. Иной случай - дела общественные. Вчера направляясь с работы домой увидел человека в марлевой повязке. Вечером включил телевизор, и узнал о том, что от заболевания гриппом в стране погибло 37 человек. Сегодня гуляя по городу увидел уже четверых людей в повязках. Понимаю, что советы давать легко и чаще всего бессмысленно, и всё же : берегите здоровье и старайтесь избегать общественных мест. При обнаружении симптомов заболевания сразу же обращайтесь к врачам! |
|
|
|
recluse |
Дата: Суббота, 31.10.2009, 17:26 | Сообщение # 2 |
Поскольку я живу ближе всех из модераторов к "зоне бедствия" , несколько слов о ситуации в моeм городе. Уже вчера ходили слухи, что на нашем военном факультете при университете заболело 20 курсантов и их эвакуировали в областной центр, что умерла студентка Национального университета имени Огиенко etc. К счастью, все это слухи, никто у нас в городе пока к счастью не заболел, однако на границе с Тернопольской и Черновицкой областями - патрули, автобусы с туристами или большими группами людей не пропускают. Карантин, одним словом со всеми последствиями. А вчера уже в 11 часов всех студентов, тоже сидевших св повязками, отпустили по домам. Люди на улицу и вообще в шумные места не показываются.
Сообщение отредактировал recluse - Суббота, 31.10.2009, 17:27 |
|
|
|
Stepan |
Дата: Суббота, 31.10.2009, 18:39 | Сообщение # 3 |
я глибоко переконаний, що більшість всього цього - момент політичний і бізнесовий. ми не можемо перевірити, чи дійсно хворі 81 000 людей, чи дійсно це отой грип і чи дійсно померли 50 чоловік від нього. може і так. але якщо подумати, то це може бути супервигідно кабміну (я не політику заборону на сайті обговорюю, а епідемію :). зараз можна отримати "на вибори" кредит на ліквідацію загрози, відмити нереальні гроші на патрулях всіх цих і інших заходах, які реальнор не ясно скільки коштують. вчора всі політики пор це говорили. і всі прямо так в курсі справ, наче півроку готувались. ще момент - заборонені масові заходи. тепер жодної агітації політичної не проведеш може це така фішка від БЮТ. можна просто подивитись, як в умовах епідемії розвиватиметься їх агітація. тому думаю, що все не так погано. нашу увагу приковують до цієї штуки більше ніж треба. а істерія передається дуже сильно сам вчора їхав додому замотавшись шарфом... бо навколо всі такі були. краще давайте займатись своїми справами і слухати музику. до речі, я реально зараз хворий. правда не грипом наче
всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !) |
|
|
|
Novalis |
Дата: Суббота, 31.10.2009, 18:55 | Сообщение # 4 |
Quote (Stepan) до речі, я реально зараз хворий. правда не грипом наче Алексей, выздоравливай! Куда же мы без тебя? Нам будет не хватать твоих знаменитых 192-х
Сообщение отредактировал Novalis - Суббота, 31.10.2009, 18:55 |
|
|
|
санди |
Дата: Суббота, 31.10.2009, 19:25 | Сообщение # 5 |
Stepan майже усі ті думки були і у мене. звісно, мені б хотілося щоб усі утримались від жодних політичних сентенцій. однак, нова епідемія виникає щороку... і я думаю, буде виникати... і не тільки у нашій країні... і буде при усіх політичних режимах. |
|
|
|
recluse |
Дата: Суббота, 31.10.2009, 19:42 | Сообщение # 6 |
"уда же мы без тебя? Нам будет не хватать твоих знаменитых 192-х biggrin" Деякі такі релізи знайти важче, ніж lossless. Особливо це стосується музики кінця 60-х-початку 70-х рр. Одужуй, Степане, швидше!
Сообщение отредактировал recluse - Суббота, 31.10.2009, 19:43 |
|
|
|
vox |
Дата: Суббота, 31.10.2009, 20:02 | Сообщение # 7 |
Quote (Stepan) до речі, я реально зараз хворий. правда не грипом наче Будь здоров, не болей! Благословенны препятствия, ибо ими растём!
-"Джазы бывают разные"(Н.С.Хрущёв) |
|
|
|
Stepan |
Дата: Суббота, 31.10.2009, 21:59 | Сообщение # 8 |
Quote (Novalis) знаменитых 192-х зараз ображусь і почну симулювати тяжкий стан:) а до речі, кажуть - щороку в Україні від пневмонії помирає 5000 чоловік. так що все це - повна профанація, що це таке лихо. і не ясно, чому всі навчальні заклади в країін ізакрилиі і взагалі від чого це відволікають нашу увагу? зато вже зараз є розпоряждення позбавляти ліцензій аптеки, у яких не ма препаратів!!! якщо люди за день розкупили річну норму то звідки ж їм там бути знайомі кажуть, що вся москва в масках !!! ха-ха-ха! у них померло 10 чоловік. при кількості населення 12 чи скільки там мільйонів
всю найкращу музику вже давно хтось зіграв :( і так багато - спробуй все переслухай !) |
|
|
|
Novalis |
Дата: Суббота, 31.10.2009, 22:25 | Сообщение # 9 |
Quote (Stepan) зараз ображусь і почну симулювати тяжкий стан:) Стёпа, лучше пребывать в хорошем настроении. "Бальзам" для иммунной системы |
|
|
|
Stepan |
Дата: Суббота, 31.10.2009, 23:33 | Сообщение # 10 |
я ось поки слухаю "одеситів" просто бальзам!
|
|
|