JAZZ, ART-ROCK И ДРУГАЯ ХОРОШАЯ МУЗЫКА
/ Угадай мелодию - Страница 2 - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Околомузыкальный форум » Разное » Угадай мелодию (Зис фулиш сингс)
Угадай мелодию
WDKeeper Дата: Среда, 03.01.2018, 19:24 | Сообщение # 11
Группа: Проверенные
Сообщений: 3
Статус: Offline
Вітаю всіх форумчан! Я до вас прийшов по експертну допомогу ))
Почну здалеку. Десь у році 2010-11 вирішив перебрати колекцію старих касет у пориві археологічного фанатизму, в надії знайти там ЩОСЬ ТАКЕ і також щоб викинути мотлох. Звісно шанси мінімальні, але в першій половині 80-х у вигляді самописок могло ходити майже що завгодно, і було б цікаво віднайти щось незвичне і рідкісне, і з іншого боку було б жаль його втратити, коли касети остаточно розмагнітяться. Серед купи мотлоху виявилось і щось більш цікаве, типу половини касети Сюзі Куатро, половини альбому Shine On You Crazy Diamond, старий і нині не існуючий на ютубі варіант Where The Wild Roses Grow (ну не дуже старий, коли там пісня вийшла, у 94 здається), касети Stars on 45 (ну це хоч трохи більш цікаво за те що в середньому зустрічаєш на таких касетах).  Але я таки знайшов дещо невідоме і потенційно цікаве, з чим до вас і прийшов. На одній самописці після набору вже непам'ятаю чого зненацька почали звучати легко впізнавані перевантажені рифи початку "Владимирской Руси" Черного Кофе (потім знаючі друзі ще казали, що це якийсь менш типовий варіант, ніж звичний, але я не настільки добре розбираюсь у Черном Кофе щоб підтвердити). Далі був Телевизор - "Люди в ожидании" (вдалось нагуглить по тексту, я далеко не фанат Телевизора). А третю пісню ніхто з моїх знайомих не впізнав, не дивлячись на наче широкі знання нашого колективного розуму. І текст її як не гуглився тоді, так і не гуглиться по сьогоднішній день. Грають хлопці досить приємно, значно цікавіше ніж радянські групи в середньому, хоча нічого такого супер-супер звісно немає. Отже, допоможіть визначити хто це. Хто знає, може це останній запис якоїсь непоганої групи )))
Запис я залив на свій Гуглдиск, ось посилання. Якщо вам зручніші якісь інші ресурси - підкажіть, я заллю туди.
https://drive.google.com/open?id=1rwG0KieAMkszFmxH7vZ8tIzwFxA5-acv

Ніякої обробки не проводилось, це сирий звук, лише конвертований в МР3-128 (а більше і сенсу не було, через поганий стан плівки). На жаль перед цим я втратив майже всю свою колекцію аудіоапаратури, і половину касет, тож запис вівся на тому що вдалося позичити (двокасетник Aiwa), та і сама плівка була в поганому стані, але маємо що маємо. З іншого боку, на щастя іншу, потенційно більш цікаву частину касет мені вдалося повернути на великий відсоток, і колись я ще повторю пошук вже серед них, коли до рук знов потрапить якийсь більш-менш нормальний магнітофон (згодьтесь, це зараз малопотрібний пристрій щоб його спеціально купувати). Адже, хто знає, що чекає на старих носіях ))

PS: Соррі, що відкопав таку старючу тему - це єдине що знайшлось за схожою тематикою, а нові користувачі не можуть створювати тем, поки не напишуть трьох повідомлень. Це єдине за чим я завітав, тож немає сенсу писати три неважливих повідомлення заради створення теми. Але якщо у вас тут цікаво, то я може і залишусь, чому ні )
 
санди Дата: Среда, 03.01.2018, 23:33 | Сообщение # 12
Группа: Модераторы
Сообщений: 3066
Статус: Offline
WDKeeper

Вітаю! Не вибачайтесь. Декілька років тому сайт потерпав від рекламних ботів. Вони в усих коментарях друкували рекламні тексти. Це дуже заважало користувачам. Адміністратору прийшлось
ускладнити процес активізації  профіля на сайті.

Трек я прослухав. У мене є декілька варіантів чи здОгадок. Спочатку перевірю. Планую, що до кінця пятниці напишу відповідь.

Якщо у вас є припущення крайньої дати до якої  б міг бути здійснений цей запис, це  мабуть  полегшило б наші пошуки.


Сообщение отредактировал санди - Среда, 03.01.2018, 23:34
 
burgess Дата: Четверг, 04.01.2018, 00:03 | Сообщение # 13
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 1041
Статус: Offline
Это "Галлактика".
 
WDKeeper Дата: Четверг, 04.01.2018, 01:25 | Сообщение # 14
Группа: Проверенные
Сообщений: 3
Статус: Offline
Ого, і справді. На Ютубі є концерт у Києві 1996 та у Пітері 1987 (на обох ця пісня друга, проте якість звуку чи не гірше ніж на моєму записі), і кілька окремих записів (серед них навіть новий сингл 2012). На мій сором, я вперше чую про таку групу ((   Треба послухати повністю, що знайдеться, у них може бути щось цікаве.
 
recluse Дата: Четверг, 04.01.2018, 11:03 | Сообщение # 15
Группа: Модераторы
Сообщений: 1937
Статус: Offline
Так, це "Галактика". Довелось мені на їхньому концерті у 1987 р. Група грала музику, схожу на DP та NWOBH. Памятаю, в студентські роки за слухався їхнім альбомом "В атмосфере гласности". Там одна річ навіть прог-рокова була. "Глядя на мутную воду с моста".

Розшукувана же композиція називається "Необычный сон".


Сообщение отредактировал recluse - Четверг, 04.01.2018, 12:16
 
WDKeeper Дата: Четверг, 04.01.2018, 14:37 | Сообщение # 16
Группа: Проверенные
Сообщений: 3
Статус: Offline
Переслухав кілька альбомів. Цей запис - варіант з альбому Последний летний день (1986). Цікаво, що в дискографії, що знайшлась на рутрекері ця пісня починається десь з 30-ї секунди мого запису, а цікавий 30-секундний сольняк на початку, що і привернув увагу, розпочинає не цей а наступний трек "Когда наутро".
 
санди Дата: Четверг, 04.01.2018, 14:38 | Сообщение # 17
Группа: Модераторы
Сообщений: 3066
Статус: Offline
У нас на сайті є їхній перший альбом:

http://good-music.kiev.ua/load....0-17945

Ось зараз переслуховую його і знаходжу там багато оригінальних поетичних особливостей  - нестандартних для HMR оборотів.  Але та пісня яку ви питали присутня тільки на мініальбомі 1988 року:

https://www.discogs.com/%D0%93%....6825062

ЇЇ я сам б не знайшов, бо цього запису у мене немає. Тому, дякуємо нашим друзям.


Сообщение отредактировал санди - Четверг, 04.01.2018, 14:41
 
Форум » Околомузыкальный форум » Разное » Угадай мелодию (Зис фулиш сингс)
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск: